Начальник керченського водоканалу каже, що це його побили і підставили

Субота, 31 серпня 2013, 11:09

Начальник керченського водоканалу, депутат міськради Василь Остапенко, якого звинуватили у побитті жінки, заявив, що його побили та підставили.

Про це він повідомив в коментарі "Аргументам тижня - Керч".

"Це підстава чистої води. Я з цією жінкою навіть не спілкувався, тільки з чоловіком. Це видно і на опублікованому відео. Чоловік кілька разів поставив мені провокаційне запитання: "Як ви збираєтеся вчинити в цій ситуації?" . Я відповідав, що дію в рамках закону, а він продовжував ставити це питання знову і знову. Жінка сказала мені, що якщо їх питання вирішиться безкоштовно, то тоді не буде ніяких наслідків. Я їй кажу: "Ви самі себе чуєте?" Вони спеціально провокували мене", - розповів начальник керченського водоканалу.

За словами Остапенка, він не бачив, як жінка отримала свої травми, оскільки в цей час вже лежав на підлозі, збитий з ніг ударом, нанесеним ззаду.

"Коли я встав, щоб проводити їх до виходу, випадково зачепив руку з телефоном. У цей час був удар, і я впав між столом і стільцями. Я не бачив боковим зором нападника. Коли впав, жінка стала кричати "Що ви робите?". Ви знаєте, якби жінку били, вона не кричала б такі слова", - зазначив Остапенко.

Начальник водоканалу повідомив, що зараз він перебуває у лікарні.

"Я написав заяву до міліції, зняв тілесні ушкодження. Тільки не показую їх пресі, як це робить ця жінка", - сказав він.

"Ці люди зайшли вже в приймальню секретаря заведені, вони вже були розігріті для скандалу. Є свідки, які були у адміністратора секретаря, і в моєму кабінеті була присутня працівник водоканалу. Упевнений, що міліція у всьому розбереться, і ті, хто бачив це відео, теж можуть зробити висновки. Мене провокували і підставили", - заявив Остапенко.

Як повідомлялося, в міліцію Керчі звернулися Юлія та Олег Мироненки, які заявили, що начальник водоканалу у своєму кабінеті заподіяв жінці тілесні ушкодження і пошкодив мобільний телефон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування