Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Слід Мельника губиться на трасі

П'ятниця, 9 серпня 2013, 19:35

Собаки втратили слід Петра Мельника, який утік із-під домашнього арешту, біля траси, що може свідчити, що ректора-хабарника забрали на машині.

Про це повідомляє сайт громади Приірпіння Коцюбинське.com.ua

"Під вечір (п’ятниці) в Ірпені до будинку (екс-ректора) правоохоронці привели кінологів. Собаки взяли слід і вийшли надвір. Пішли в сторону нової дороги на трасу Ірпінь-Київ. Зупинився біля сосни і пішов в ліс", - сказано в замітці.

"Собака повела слід в ліс за будинок. Слідчі побігли за собакою, а журналісти за слідчим. 200 метрів по лісу йшов слід, він вийшов на трасу і собаки його втратили", - зазначає видання.

"Очевидно, його забрали на машині", - сказав інспектор, коментуючи це.

В інших місцях собаки слід не брали.

Ігор Домбровський, який перебуває на місці подій, чув, як заступник начальника Ірпінської міліції Микола Бедрій констатував, що Мельник не міг сам зняти електронний браслет, який фіксував місцеперебування підозрюваного.

"Я чув, як Бедрій, на якого, очевидно, поклали відповідальність за стеженням, говорив комусь по телефону: "Так зняти просто не можна було, для цього треба навчений спеціаліст", - цитує сайт Домбровського.

Джерело в правоохоронних органах розповідає, що браслет знято ніби без видимих ушкоджень. На питання редакції, як таке могло статись, джерело каже, що є такі "фокусники", які можуть зняти з руки годинника так, що ніхто й не помітить.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування