Охоронець Азарова заявив у міліцію на депутатку від Батьківщини

Середа, 11 вересня 2013, 15:50

Працівник Держслужби охорони стверджує, що нардеп від "Батьківщини" Ольга Сікора нанесла йому удар в обличчя під час виконання його службових обов'язків.

Відповідна заява була подана до калуського відділу міліції, повідомив керівник УМВС в Івано-Франківській області Костянтин Кулак, передає Укрінформ.

"У Калуський райвідділ міліції надійшла заява від охоронця, який стверджує, що нардеп Ольга Сікора нанесла йому удар в обличчя під час виконання його службових обов'язків. Заяву зареєстрували за фактом кримінального правопорушення статті 345 ч.2", - повідомив Кулак.

Свої дії для представників ЗМІ Сікора пояснила тим, що охоронець заважав виконувати їй депутатські повноваження й попросив залишити територію підприємства, тому що вона не була внесена до списку протокольної частини.

Нардеп запевнила, що її запросили керівники заводу "Карпатнафтохім" і пообіцяла в письмовій формі поскаржитися Азарову на дії його охорони.

Як відомо, інцидент відбувся 10 вересня у Калуші, перед візитом Миколи Азарова на підприємство "Карпатнафтохім", із приводу поновлення роботи заводу.

"Мені намагалися заламати руки та вивести за територію. Я вважаю такі дії неправомірними. Це вияв неповаги до народного депутата", - заявила Сікора.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування