У Сумах аварія маршрутки і легкової машини: 2 загиблих, 15 у лікарні

Четвер, 12 вересня 2013, 10:55

У Сумах сталася аварія маршрутки і легкової машини, 2 загиблих і 15 госпіталізованих.

Про це повідомляє сумський портал "Данкор", з посиланням на ЦГЗ УМВС в Сумській області.

Маршрутка №56, яка їхала із центру в бік автовоказала, зіткнулася з автомобілем Geely. Водій Geely (житель Донецька) віз свого батька в Сумську обласну лікарню.

Водій Geely, що їхала по вулиці Чорновола, не пропустив маршрутку, і врізався в неї. У результаті маршрутка впала на бік, а Geely за інерцією врізалася у приватний будинок на Чорновола.

У Сумах сталася аварія маршрутки і легкового авто. Влад Остапенко
У Сумах сталася аварія маршрутки і легкового авто. Фото Влада Остапенко

У результаті аварії два пасажири маршрутки померли на місці, 16 - постраждало, всі вони госпіталізовані.

За словами очевидців, вони в основному отримали травми голови. Травму отримав також батько водія Geely, який знаходиться у важкому стані. Обидва водії не постраждали.

Водія Geely відвезли на огляд. Будучи іногороднім, він міг не знати, що вул. Іллінська є головною дорогою, а вул. Чорновола - другорядною.

Аварія в Сумах. Олександр Мартиненко
Аварія в Сумах. Фото Олександр Мартиненко

Непрямою причиною аварії могло стати те, що в 6:45 ранку, коли вже їздить громадський транспорт, світлофор на цьому перехресті продовжував працювати у "нічному", миготливому, режимі.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК "Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо воно призвело до загибелі кількох осіб".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування