Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Долю мандата Маркова вирішать за годину

Четвер, 12 вересня 2013, 10:49

Колегія суддів Вищого адміністративного суду вийшла в дорадчу кімнату для винесення рішення щодо мандата регіонала Ігоря Маркова.

Про це сказав головуючий суддя Юрій Цвіркун.

Перед цим були проведені судові дебати, під час яких представники Кармазіну заявили, що вважають відношення ЦВК до виконання своїх обов'язків халатним, і наголосили, що вимагають скасувати реєстрацію Маркова депутатом Ради й призначити повторні вибори в окрузі №133 (Одеса).

Представники ЦВК сказали, що крім того, що в Центвиборчкому немає повноважень скасовувати реєстрацію й вивчати матеріали про фальсифікацію результатів виборів, під час голосування й відразу після нього в ЦВК не надходили повідомлення про які-небудь порушення.

Представник Маркова адвокат Олександр Казарновський сказав, що суд взагалі не мав приймати цей позов до розгляду.

Крім того, він наголосив, що давно минув строк позовного звернення, кримінальне провадження за нібито фальсифікаціями дотепер не закінчене, у матеріалах цього провадження багато помилок і друкарських помилок.

Суд приблизно оголосить рішення за цією справою через 1 годину.

Як повідомлялося, Марков вважає, що його обвинувачення у фальсифікаціях на виборах пов'язані з тим, що він виступає проти євроінтеграції України й не має наміру голосувати за законопроекти, які сприяють підписанню угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Міліція підтверджує факти фальсифікації голосування на виборах Ради в окрузі №133 у Київському районі Одеси, де був визнаний переможцем самовисуванець Марков.

Вона проводила досудове розслідування підробки виборчих документів у цьому окрузі.

При цьому депутат упевнений, що правоохоронці підробили матеріали кримінального провадження про нібито фальсифікації в окрузі 133.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування