Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СУД НАКАЗАВ ЗАБРАТИ ДЕПУТАТСЬКИЙ МАНДАТ У "РЕГІОНАЛА"

Четвер, 12 вересня 2013, 11:20

Вищий адмінсуд зобов'язав ЦВК позбавити мандата депутата Ради Ігоря Маркова.

Про це повідомляють Українські новини.

Таке рішення оголосив суддя ВАСУ Юрій Цвіркун в четвер за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна.

Таким чином, суд визнав доведеним факт фальсифікації результатів голосування на парламентських виборах в окрузі №133 в Одесі.

Авторами адміністративного позову до ЦВК про визнання протиправної його бездіяльності й про скасування його рішення про реєстрацію Маркова є Юрій Кармазін, Сергій Сотников і Степан Терзі.

Як відомо, раніше через суди вже було позбавлено мандатів "регіонала" Андрія Веревського, бютівця Сергія Власенка, Олександра Добмровського та Павла Балогу.

Як повідомлялося, Марков вважає, що його обвинувачення у фальсифікаціях на виборах пов'язані з тим, що він виступає проти євроінтеграції України й не має наміру голосувати за законопроекти, які сприяють підписанню угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Міліція підтверджує факти фальсифікації голосування на виборах Ради в окрузі №133 у Київському районі Одеси, де був визнаний переможцем самовисуванець Марков.

Вона проводила досудове розслідування підробки виборчих документів у цьому окрузі.

При цьому депутат упевнений, що правоохоронці підробили матеріали кримінального провадження про нібито фальсифікації в окрузі 133.

Далі буде…

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування