Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КПУ подала документи про реєстрацію ініціативної групи для референдуму

Четвер, 12 вересня 2013, 11:22

До ЦВК надійшли документи для реєстрації ініціативної групи по всеукраїнському референдуму щодо вступу України до Митного Союзу.

Про це у коментарі "Українській правді" заявив прес-секретар ЦВК Костянтин Хівренко.

За його словами, до пакету документів входить протокол зборів громадян щодо проведення всеукраїнського референдуму за народної ініціативи, текст питання або законопроекту, що пропонується винести на всеукраїнський референдум.

"Третя позиція - список учасників зборів громадян щодо проведення всеукраїнського референдуму за народної ініціативи. Четверта позиція - список членів ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму", - сказав він.

За його словами, в цьому списку фігурує 9 тисяч 892 особи.

"Окрім того до пакету документів увійшла заява уповноваженого представника ініціативної групи та письмові заяви членів ініціативної групи про згоду бути членом цієї групи", - сказав прес-секретар.

"І останнє - письмова згода (заява) бути уповноваженим представником ініціативної групи", - додав Хівренко.

За його словами, питання, яке може бути винесене на референдум, звучит наступним чином: "Чи підтримуєте ви приєднання України до Митного Союзу республіки Білорусь, Казахстан і Російської Федерації?".

"Відповіді на питання - або так, або ні", - додав Хівренко.

Як відомо, у неділю Компартія організувала і провела збори з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою про приєднання України до Митного союзу.

Раніше повідомлялося, що 6 вересня Окружний адмінсуд Києва заборонив ЦВК надсилати свого представника на збори ініціативної групи щодо проведення Компартією референдуму про вступ до ЄврАзЕС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування