Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенку дали Шнобелівську премію

П'ятниця, 13 вересня 2013, 10:22

Лауреатом Антинобелівської премії світу 2013 року став президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Церемонія пройшла 12 вересня у Гарвардському університеті, передає ВВС.

Нагороди присуджувалися в 10 категоріях.

За словами організаторів, він був удостоєний нагороди за заборону публічних оплесків, накладених після серії антиурядових виступів у 2011 році, в ході яких їх учасники мовчки аплодували.

Організатори окремо відзначили випадок, коли за порушення цієї заборони мінський суд засудив до штрафу одноруку людину.

Крім цього, премію в категорії "Археологія" отримала група північноамериканських вчених, які досліджували дію травної системи людини на кістки проковтнутої нею землерийки, пише Лента.ру.

Лауреатами Антинобелівської премії з психології стали дослідники, які з'ясували, що п'яні люди вважають себе більш привабливими.

Премія в галузі інженерної безпеки була присуджена американцеві Густав Піццо, який винайшов пристосування, що дозволяє знешкодити загарбника літака і відправити його на парашуті в руки поліції.

Об'єднану нагороду в галузі біології та астрономії отримала міжнародна група вчених, яка з'ясувала, що гнойові жуки, які загубилися, можуть відшукати дорогу додому, орієнтуючись по положенню Чумацького Шляху.

Лауреатами премії також стали вчені з Великобританії, Нідерландів та Канади, які довели, що чим довше корова лежить на землі, тим більше ймовірність, що вона встане найближчим часом, а також які з'ясували, що якщо корова встала, передбачити, коли вона знову ляже, вкрай скрутно.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...