Янукович похвалився, що країна досягла критеріїв, необхідних для асоціації із ЄС

П'ятниця, 13 вересня 2013, 16:15

Україна рухається шляхом євроінтеграції вже багато років і за цей час досягла критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час церемонії вручення вірчих грамот послами іноземних держав.

"Останнім часом ми разом з нашими партнерами з Європейського Союзу дійшли висновків, що Україна досягла тих критеріїв, які відповідають тій Угоді про асоціацію, яка готується до підписання в листопаді цього року у Вільнюсі", - сказав він.

Президент зазначив, що цьому сприяли реформи та модернізація різних сфер життєдіяльності країни впродовж останніх років.

На переконання Януковича, такі перетворення не лише надаватимуть позитивного поштовху розвитку нашої держави, а й будуть корисні країнам, з якими вона співпрацює.

"Ті зміни, які останнім часом відбуваються в Україні, вони йдуть на користь не тільки Україні, але й всім партнерам у світі, з якими Україна будує двосторонні взаємовигідні відносини як суверенна держава", - сказав президент.

Янукович також зазначив, що у процесі розбудови відносин України з державами, які представляють новопризначені посли, необхідно керуватися принципами взаємоповаги.

"Найкраща мова - це мова добрих стосунків, мова добрих торгово-економічних відносин, мова гуманітарних, культурних відносин між нашими народами, і я завжди буду цьому сприяти", - підкреслив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News