Луценко: Одразу після виборів-2015 Банкова "завалить" опозицію

Неділя, 15 вересня 2013, 19:36

На Банковій обговорюється моделювання ситуації коли в день виборів усі опозиціонери залишилися без інтернету, соціальних мереж, мобільного зв’язку.

Про це заявив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на круглому столі в Івано-Франківську, повідомляє прес-служба політика.

"Недавно мені потрапив у руки один з документів з вулиці Банкової. Той, де вже обговорюють не день виборів і голосування, а день після голосування. Всерйоз обговорюється моделювання ситуації коли в день виборів усі опозиціонери залишилися без інтернету, соціальних мереж, мобільного зв’язку", - зазначив Луценко.

За його словами, "суть розмови фактично звелася до вирішення питання Твіттера, бо його важче "завалити".

"Ми мусимо виходити з того, що нас максимально заблокують. Телебачення, крім 5 каналу, скуплено все", - додав він.

Також Луценко зазначив, що "для всіх уже очевидно, що нинішня влада не збирається демократичним шляхом, завдяки якому вона прийшла до влади, йти з неї".

"Відтак ми маємо готуватися не лише до переможного голосування за опозицію, але й до захисту та нав’язування цього переможного результату. Для цього потрібен глибокий план і до нього велику кількість людей, готових до Майдану", - заявив екс-міністр.

"Тим паче, Майдан має бути не тільки в Києві, а на кожній дільниці. Мають вибудуватися мережі довіри, поєднані між собою фізично та віртуально. …. Відсутність доступу до інформації ми можемо компенсувати такими мережами довіри. І кожен член мережі має точно знати, що йому робити в цей день і наступний", - зауважив Луценко.

При цьому він додав, що  "це не буде у формі Майдану 2004 року".

"Я здогадуюсь про те, яким буде наступний майдан, але сьогодні про це ще не розкажу", - підсумував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування