Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У опозиції чекають провокацій від "сірого кардинала Путіна"

Понеділок, 16 вересня 2013, 12:58

У Партії регіонів не бачать приводів для занепокоєння в тому, що куратором україно-російських відносин у Росії буде колишній віце-прем'єр РФ Владислав Сурков.

Так, заступник голови групи Верховної Ради з міжпарламентських зв'язків із Росією, "регіонал" Вадим Колесніченко сказав газеті "Комерсант-Україна":

"Гріш ціна державі, яка напружується від того, що десь хтось призначає когось керівником напрямку. Яка технологія може завадити Україні? Це абсурд. Політика держави визначається президентом і парламентом. Я не знаю жодного президента у світі, яким би управляли ті, кого він призначив".

А член комітету з іноземних справ, депутат від "Батьківщини" Володимир Ар’єв вважає, що "навряд чи Росії вдасться вплинути на вибір України".

"Я думаю, Москва буде намагатися влаштувати провокації в Криму, буде зіштовхувати росіян і українців усіма можливими способами, але українці повинні розуміти, що за цим стоїть. Владислав Сурков – просто виконавець, і його призначення підтверджує, що Росія докладатиме зусиль, щоб затягнути Україну в МС", - сказав він.

Раніше джерела повідомляли, що куратором російсько-українських відносин в уряді РФ стане екс-віце-прем'єр, колишній заступник голови адміністрації президента Владислав Сурков.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...