Рибак збирає лідерів, щоб поговорити про вибори в Києві

Понеділок, 16 вересня 2013, 13:30

Голова Верховної Ради Володимир Рибак внесе до сесійної зали пропозиції щодо виборів у Києві в разі згоди всіх фракцій голосувати за них.

Про це спікер розповів на брифінгу після погоджувальної ради в понеділок.

Він нагадав, що коли побачив, що всі згодні голосувати за призначення виборів на п’яти проблемних округах, він вніс це питання на розгляд сесійної зали, і воно отримало позитивний результат.

"О 13:30 я збираю у себе керівників фракцій і хочу почути їхні думки з цього приводу. Якщо я побачу, що всі згодні – я внесу це питання. Ви пам’ятаєте, що я вже два рази це робив, однак за нього не голосували", - зазначив Рибак.

Він також додав, що якщо ЦВК надасть цього тижня розрахунки щодо фінансування виборів на 5 округах, які були призначені на 15 грудня, то Верховна Рада ухвалить цей кошторис.

На питання, чи не боїться він, що Верховна Рада буде знову заблокована Рибак відповів, що докладе усіх зусиль, щоб блокування пішло в історію.

"Оскільки ми йдемо в Європу, то я вважаю, що блокування – це не метод. У нас є зобов’язання перед виборцями, тому нам треба сісти і домовлятися", - сказав він.

"Як ви бачите, ми відходимо від цього (блокування), вам мабуть вже скучно стало", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News