Україна може співпрацювати і з ЄС, і з Росією одночасно - Білл Клінтон

П'ятниця, 20 вересня 2013, 19:25

Україна може підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом і зберегти партнерські відносини з Російською Федерацією.

Так вважає 42-й президент США (1993-2001) Білл Клінтон.

"Я думаю, що ви можете чудово існувати з Росією і бути в асоціації з Євросоюзом або бути членом Євросоюзу. У вашій історії були хороші приклади взаємодії і з тією, і з іншою стороною", - сказав колишній американський лідер під час дискусії "Завтрашній світ очима творців сьогоднішнього дня" на 10-й щорічній зустрічі YES "Україна і світ в епоху змін: фактори успіху" у п'ятницю в Лівадійському палаці в Криму.

Зі свого боку, 73-й прем'єр-міністр Великобританії (1997-2007) Тоні Блер заявив, що Україна - країна "разючого потенціалу: в ​​економіці, географії, орієнтована на Європу у своєму мисленні".

"Я сподіваюся, ви можете звести все це воєдино. Я згоден з президентом Клінтоном: ми будемо з вами, і ми допоможемо вам на цьому шляху. Певні проблеми доведеться подолати на шляху до Угоди про асоціацію. Я б хотів, щоб вона була підписана, і перед вами відкрилися двері в майбутнє", - зазначив екс-прем'єр Великобританії.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...