Янукович почне робочий тиждень з ланчу в Америці

Неділя, 22 вересня 2013, 11:48

23–25 вересня відбудеться робочий візит президента Віктора Януковича до США для участі у роботі 68-ї сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку.

Про це заявив радник президента Андрій Гончарук, повідомляє прес-служба Януковича.

За словами Гончарука, під час візиту глава держави виступить на пленарному засіданні 68-ї сесії Генасамблеї ООН в рамках загальних дебатів на тему формування порядку денного ООН у галузі розвитку після 2015 року.

Також Янукович візьме участь в офіційному прийнятті від імені президента США Барака Обами та офіційному ланчі від імені Генсека ООН Пан Гі Муна.

Окрім цього у Нью-Йорку Янукович планує провести низку зустрічей з главами іноземних держав, керівниками інституцій ЄС та міжнародних організацій, представниками американських компаній, які працюють в Україні.

Також в планах Януковича дати інтерв’ю одному з провідних американських інформаційних агентств.

68 сесія Генасамблеї ООН розпочала свою роботу 17 вересня у штаб-квартирі організації в Нью-Йорку.

Як відомо, останній раз Янукович відвідував США у вересні 2012 року, де також брав участь у роботі сесії Генасамблеї ООН. Планувалося, що Янукович зустрінеться з президентом США, однак окрім спільного фото під час офіційного прийняття зустрічі не відбулося. 

"Була процедура фотографування з президентом Обамою, і під час цієї зустрічі відбувся короткий обмін інформацією ", - розповів тоді журналістам Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування