Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Школярам Дніпропетровщини подарували щоденники з агітацією ПР, серпом і молотом

Неділя, 22 вересня 2013, 19:15

У школах Дніпропетровської області вчителі примушують учнів користуватися щоденниками з прихованою політичною рекламою та ідейно-тоталітарною пропагандою

Як заявляють у прес-службі облорганізації ВО "Свобода", щоденники централізовано роздали в регіоні кожній школі.

"У щоденнику наявні імперські російські символи та символи тоталітарного комуно-большевицького режиму. Зокрема, на обкладинці "подарунка" зображено червону зірку, серп і молот, червоний прапор, а на кожній сторінці щоденника – зображення "георгіївської" стрічки, яка не має жодного стосунку не тільки до військової слави України, але й до Другої світової війни", - зазначають у "Свободі".

Фото - ВО "Свобода" 

"У статтях щоденника висвітлено діяльність постатей виключно вояків радянської армії і "червоних" партизанів, тоді як на теренах области діяли розгалужені формування Організації Українських Націоналістів. Серед численних світлин командного складу військових, що визволяли Січеславщину, немає жодної світлини відомого діяча ОУН", - підкреслюють в облорганізації "Свободи".

Окрім того привітальні статті, що вміщені в щоденнику - виключно від членів Партії регіонів.

"Проведення політичної агітації серед дітей є неприпустимим явищем, оскільки під час шкільного віку відбувається становлення дитини як особистості", - підкреслюють у "Свободі".

З цього приводу нардеп від "Свободи" Андрій Міщенко скерував депутатський запит до голови СБУ, главі МОН та голові Дніпропетровської ОДА з вимогою встановити інііціаторів поширення щоденника та надати інформацію про джерела та обсяги фінансування його виготовлення. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування