Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко каже, що скоро можуть арештувати адвокатів Тимошенко

Вівторок, 24 вересня 2013, 13:42

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє про можливий арешт інших адвокатів екс-прем'єра.

Про це Власенко сказав на прес-конференції у вівторок.

"Вчора від співробітників Служби безпеки України ми отримали інформацію, якій довіряємо стовідсотково, що проти Олександра Плахотнюка найближчим часом відкриватимуться кримінальні справи. Така ж сама ситуація і по Миколі Титаренку", - заявив він.

"На сьогоднішній день СБУ отримала вказівку нарити будь-що на Плахотнюка, для того щоб найближчим часом була порушена кримінальна справа із метою ув'язнення", - уточнив захисник.

Власенко нагадав, що свого часу він отримував подібну інформацію щодо себе, однак за його словами пізніше влада вирішила тиснути на нього за допомогою "нарахування неіснуючих фінансових зобов’язань", використовуючи для цього колишню дружину Власенка.

"Наприклад, 02.08 відомою громадянкою подається до суду заява про те, що я маю годинник Breguet. Вона його оцінила в 30 тисяч доларів і вимагає, щоб я сплатив їй половину. В цей же день суд виносить рішення про арешт цього годинника. Виконавча служба в цей же день арештовує цей годинник. Уже існують документи про те, що я маю сплатити 15 тисяч, але найсмішніше те, що цього годинника не існує", - розповів він.

Політик також нагадав, що свого часу суддя Родіон Кірєєв виніс рішення, яким рекомендував кваліфікаційній комісії застосувати дисциплінарне покарання до кожного із адвокатів Тимошенко у вигляді позбавлення їх ліцензій.

Останні ж події, за словами Власенка, є черговою спробою влади "повністю знищити захист Юлії Тимошенко".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...