Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: Питання Тимошенко вирішиться до 21 жовтня

Середа, 25 вересня 2013, 08:07

Президент Віктор Янукович запевняє, що позиція з питання Юлії Тимошенко буде відома ближче до 21 жовтня.

Про це він заявив на зустрічі з главами держав "Групи друзів України", яка була присвячена підписанню Угоди про асоціацію з ЄС, повідомляє прес-служба президента.

Він підкреслив, що на шляху євроінтеграції України залишилося ще кілька питань, зокрема законодавство про прокуратуру і вибори, а також "питання екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко".

У цьому контексті Янукович нагадав, що зараз над питанням Тимошенко працює місія Кокса-Квасневського.

"Працює зараз місія, вона дуже важлива. Раніше складалось враження, що ми не бажаємо чогось робити. Сьогодні є спільна точка зору по багатьом питанням. Якою вона буде - буде відомо тоді, коли будуть підводитися підсумки цієї місії, вже ближче до засідання Ради міністрів закордонних справ, яке відбудеться 21 жовтня", - сказав президент.

У зустрічі брали участь президент Польщі Броніслав Коморовський, президент Словацької Республіки Іван Гашпарович, президент Естонської Республіки Тоомас Хендрік Ільвес, президент Латвійської Республіки Андріс Берзіньш, президент Болгарії Росен Плевнелієв, президент Хорватії Іво Йосипович, президентом Словенії Борут Пахор.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування