"Батьківщина" затвердила кандидатів для проблемних округів

Середа, 25 вересня 2013, 15:15

ВО "Батьківщина" провела нараду, присвячену питанню участі її кандидатів у депутати у перевиборах в "проблемних" округах 15 грудня.

Про це повідомила прес-служба партії.

На нараді були присутні висуванці від "Батьківщини", які балотувались у скандальних округах на виборах 2012 року: Аркадій Корнацький (132 округ), Леонід Даценко (197 округ), Микола Булатецький (194 округ).

Не зміг бути присутнім Віктор Романюк (94 округ), який тепер переховується за кордоном від переслідування, яке у партії називають політичним.

Також "Батьківщина" підтримала Юрія Левченка від партії "Свобода" як кандидата у народні депутати по 223 виборчому округу, який у 2012 році вже балотувався по ньому.

За підсумками наради були призначені керівники штабів, відповідальні за виборчу кампанію кандидатів в депутати від "Батьківщини".

Окрему увагу приділили питанню протидії адміністративному ресурсу, захисту результатів від спотворення та неможливості встановлення підсумків виборів.

На засіданні було також прийнято рішення звернутися до міжнародних організацій з проханням направити міжнародних спостерігачів для спостереження за ходом перевиборів.

Верховна Рада призначила вибори у 5 одномандатних проблемних округах на 15 грудня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування