Міліція їздила до прокуратури рятувати колегу, який давав хабар прокурору?

Четвер, 26 вересня 2013, 09:07

Прес -служба прокуратури Донецької області повідомляє , що співробітники міліції намагалися спровокувати дачу хабара слідчому прокуратури .

"25 вересня, в Артемівській міжрайонної прокуратури був викликаний дільничної інспектор Артемівського МВ для допиту в якості свідка в кримінальному провадженні за фактом перевищення службових повноважень працівниками міськвідділу міліції", - повідомили у відомстві сайту Остров.

"Перебуваючи в приміщенні прокуратури правоохоронець відмовився давати свідчення, намагаючись при цьому передати слідчому гроші. Коли слідчий відмовився отримувати кошти, той кинув їх на підлогу і спробував швидко вибігти з приміщення. Втекти міліціонеру не вдалося, він був затриманий працівниками державної служби охорони, які забезпечують охорону приміщення прокуратури" , - сказали в прес -службі.

Розуміючи той факт, що працівник міліції намагається вчинити провокацію, на місце події були запрошені представники ЗМІ, яким Артемівської міжрайонний прокурор надав інформацію щодо ситуації.

Відомості про факт провокаційних дій з боку правоохоронців у приміщенні прокуратури були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст 370 КК України .

Проведення досудового розслідування за цим фактом доручено слідчому відділу прокуратури Донецької області. У ході слідства будуть з'ясовані справжні мотиви таких провокаційних дій міліціонера.

Водночас, як повідомляє Артемівський сайт 06274 з посиланням на очевидців, в цей же час Артемівську міжрайонну прокуратуру штурмували озброєні люди з автоматами.

За їх словами, "люди в бронежилетах і з автоматами вийшли з міліцейського " УАЗика " і спробували проникнути до прокуратури , проте це їм не вдалося" .

"Слідчий відділ обласної прокуратури допитував одного з артемівських дільничних , якого затримали за підозрою в отриманні хабара. Вхід в одну з будівель прокуратури заблокували " , - пише сайт.

За описом люди в бронежилетах були слідчо-оперативною групою міліції , однак , у міськвідділі стверджують , що вони туди не виїжджали і автомати в середу не видавались .

Раніше в редакцію сайту зателефонували з міського відділу міліції з інформацією , що прокуратура не відпускає їх дільничного, якого викликали на допит. "Двері закриті , нікого не впускають-нікого не випускають. Ми не знаємо , що з ним там роблять" , - повідомила прес-офіцер Олена Рудченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:58
У Калузькій області Росії безпілотник пошкодив енергетичну інфраструктуру
00:25
У Нью-Йорку біля суду, де перебував Трамп, чоловік вчинив самопідпал
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
Усі новини...