Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КМІС: половині киян краще при Попові, ніж при Черновецькому

Четвер, 26 вересня 2013, 15:53

Половина жителів Києва вважають, що ситуація в столиці покращилася після зняття з посади Леоніда Черновецького і призначення Олександра Попова головою Київської міськдержадміністрації.

Про це кажуть дані опитування Київського міжнародного інституту соціології

54% киян вважають, що після призначення Олександра Попова в 2010 році головою КМДА ситуація в Києві покращилась (11% - "значно покращилась", 43% - "дещо покращилась"); 29% мешканців столиці думають, що ситуація не змінилась; 12% - що вона стала гірше (7% - що "дещо погіршилась" і 5% - "значно погіршилась"); 4% не змогли визначитись із своєю оцінкою.

В листопаді 2010 року Леонід Черновецький був знятий з посади голови міської адміністрації. На цю посаду був призначений Олександр Попов. Скажіть, будь-ласка, з моменту призначення Попова керівником Києва ситуація в місті

Водночас 38% опитаних мешканців міста думають, що діяльність Попова на посаді голови КМДА слід оцінити "добре" (14% - "добре" і 24% - "скоріше добре"); 39% - що "ні добре, ні погано"; 17% - що "погано" (8% - "скоріше погано" і 9% - "погано"); 5% не змогли визначитись із своєю позицією або відмовились відповідати.

Щодо того, хто з трьох останніх керівників Києва найбільше незаконно сприяв збагаченню свої родичів та ділових партнерів, голоси опитаних розподілились наступним чином:

55% киян назвали Леоніда Черновецького; 5% - Олександра Омельченка; 3% - Олександра Попова; 37% респондентів не змогли визначитись із відповіддю на це питання.

Було опитано 4 тисяч респондентів, що мешкають в усіх районах Києва за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення Києва віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки не перевищує 2.4%.

КМІС проводив телефонне опитування протягом 27 липня - 25 серпня 2013 року на замовлення клієнта, - йдеться в офіційному прес-релізі.

Ім'я клієнта в самому КМІС назвати відмовились, зазначивши, що той побажав залишися неназваним. Водночас генеральний директор КМІС Володимир Паніотто зазначив, що, очевидно такі результати нинішнього глави КМДА пояснюються тим, що "Черновецький усіх дістав".

В свою чергу Паніотто нагадав, що згідно з недавнім опитуванням, яке КМІС проводив на замовлення Комітету виборців понад 61% киян хочуть якнайшвидшого проведення виборів у столиці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: