Школярів Донбасу змусили нести прапори Партії регіонів

Субота, 7 вересня 2013, 11:45

Школярів змусили нести прапори Партії регіонів під час святкування Дня звільнення Донбасу від фашистських загарбників. На урочистостях був присутній секретар Ради нацбезпеки Андрій Клюєв. 

Як пояснили на камеру вчителька й представник батьківського комітету, їх на урочистості привезла Партія регіонів, тому вони її підтримують.

"Міськвно до цього жодного стосунку не має, але оскільки поїздка під егідою Партії регіонів, то ми підтримуємо таку ініціативу. І батьки підтримують…", - заявила вчителька.

За її словами, діти "з азартом" несли прапори. А одна з мам школярів пояснила: "Нас сюди привезли, наших діток, тому… І так, усе".

Як пише "Gazeta.ua", в урочистому мітингу біля меморіального комплексу "Саур-Могила" 6 вересня взяв участь секретар Ради нацбезпеки й оборони Андрій Клюєв (Партія регіонів).

П'ятикласниця з міста Кіровське (Донецької області) розповіла журналісту, що прапор Партії регіонів їй сказала взяти учителька.

Педагоги розставили дітей уздовж маршруту руху високопоставлених осіб і зобов'язали махати прапорцями. Їх, а також значки, пілотки й друковану продукцію Партії регіонів роздавали всім охочим у партійних наметах. Міліціонери, які забезпечували порядок, теж тримали парасольки з логотипом Партії регіонів.

У робочий день на "Саур-Могилу" прибули десятки автобусів з держслужбовцями. На 7 ранку звезли учнів 5-11 класів із околишніх міст. Учителі скаржилися, що у вітряну й холодну погоду (+10) дітям довелося очікувати прибуття ВІП-персон понад 3 годин.

Участь в урочистостях взяв секретар РНБО Андрій Клюєв
Участь в урочистостях взяв секретар РНБО Андрій Клюєв
На урочистості зїхалися вчителі та школярі
На урочистості з'їхалися вчителі та школярі
Учасники ходи несли прапори, в т.ч. і Партії регіонів
Учасники ходи несли прапори, в т.ч. і Партії регіонів
Пізніше учасники урочистостей використали регіональні прапори не за призначенням
Пізніше учасники урочистостей використали "регіональні" прапори не за призначенням
До святкування з нагоди 70-річчя визволення Донбаса від загарбників долучилися і діти
До святкування з нагоди 70-річчя визволення Донбаса від загарбників долучилися і підлітки

Всі фото - www.62.ua 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування