Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Закарпатті селяни перекрили дорогу на знак протесту

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 09:33

На Іршавщині Закарпатської області селяни перекрили дороги через їх відсутність.

Про це повідомляє Мукачево.net.

Дорогу перекрили на великому сільському перехресті в селі Довге, де сходяться три дороги державного та обласного значення - на Сваляву, Хуст, Ірашаву, відповідно Мукачево та Ужгород.

Перехрестя заблокували з обох сторін тому, наразі, не можна не в'їхати, не виїхати. Виключення тільки для швидкої та пожежної.

Станом на 8:45 зібралось вже понад 100 протестуючих, поміж ними 15-20 авто, як легкових так і автобусів.

Присутні як представники правоохоронних органів, так і сільської ради.

Всі вони очікують пояснень від обласної влади, зокрема губернатора Закарпаття Олександра Ледиди, якого ініціатори акції особисто запросили напередодні зустрітися з ними саме в Довгому, щоб чиновник дістався сюди тим дорогами, якими закарпатцям доводиться їздити щодня.

На авто протестуючих можна помітити плакати з написами "Іршавчанам якісні дороги!, "Зробіть дороги, дайте можливість жити!" та інші.

 
 
 
 
 

Раніше, 3 жовтня жителі Іршавського села Кушниця вже перекривали дорогу, але відступили після запевнянь голови Іршавської РДА Васил Ковбаска, що роботи розпочнуться з дня на день.

"Те саме він обіцяв селянам на зустрічі 10 жовтня, однак акція відбудеться, бо владі ніхто не довіряє", - зазначає видання.

Закарпатці вимагають зустрічі з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою, більше того, аби він приїхав на зустріч в Довге з Іршави, а повертався через Сваляву.

Видання також зауважує, що тим часом в Ужгороді активно йде скандальна реконструкція площі Народної перед будівлею Закарпатської ОДА, на яку витратять понад 3 мільйони гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...