Павелко: Моє виключення підтверджує, що я на правильному шляху

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 13:54

Депутат Андрій Павелко заявляє, що причиною його виключення з фракції "Батьківщина" є його прагнення створити власний політичний проект.

Про це він заявив на брифінгу у п’ятницю.

Павелка та Леоніда Сергієнка виключили з фракції "за зраду інтересів народу України та систематичне невиконання рішень фракції щодо голосувань з питань порядку денного Верховної Ради України".

"Сьогоднішнє рішення фракції доводить, що ми знаходимося на правильному шляху. Ми отримали багато відгуків про те, що люди чекають на відродження нашої команди", - сказав він.

"Ми буквально наступного тижня виїжджаємо до наших друзів та партнерів по всій країні", - додав Павелко.

Він зауважив, що не писав заяву про вихід з фракції, яка в свою чергу звинуватила його у не голосуванні за низку законопроектів на догоду владі.

Як відомо, Павелко заявив про намір створити нову партію, правонаступницю Фронту змін.

Водночас інший депутат Леонід Сергієнко, якого також виключили, на засіданні фракції через інших депутатів передав, що його синхронні голосування з парламентською більшістю пов’язані з тиском на його бізнес, передає Zn.Ua.

Між тим нардеп з Батьківщини Володимир Полочанінов, який також є серед ініціаторів створення нової партії, вважає, що депутати від Батьківщини будуть діяти проти нього так само, як і по відношенню до Павелка.

Він вважає, що його не виключили з фракції, бо не знайшли підстав.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News