Мер Кременчука пригрозив "покінчити" зі ЗМІ, які "гавкають"

Субота, 12 жовтня 2013, 21:55

Олег Бабаєв - мер Кременчука (Полтавська обл.) - на нараді у міськвиконкомі висловив невдоволення найбільшими міськими ЗМІ - телекомпанією "Візит" і газетами "Програма плюс" і "Телеграф" та звинуватив їх у виробництві "лайна".

Про це повідомляє "Телекритика" з посиланням на видання "Програма плюс".

Під час спілкування з пресою мера обурило те, як журналісти висвітлюють проблеми ветеранів і заходи, які вживає влада для підтримки ветеранів.

"Ви припиняйте виробляти лайно у своїх виданнях і цим лайном потім кидати з екранів телевізорів у кожного кременчужанина. Ви цим лайном захлинетеся. Ви передайте своїм господарям, що це лайно вас захлесне", - заявив Бабаєв.

"Собака гавкає, а караван іде. Тому нехай собі гавкають, вони ж намагаються якось впливати на уми людей. І цим лайном обмазують усе місто. Ну нічого, цей гнійний раковий нарив - з ним треба потихеньку закінчувати. … А з цими, хто займається всілякими дурницями, ми розберемося по-іншому", - додав мер.

У вересні суд передав приватну телекомпанію "Візит" у комунальну власність. Перед тим журналісти кількох міських газет та телекомпанії "Візит" закликали протистояти спробам місцевої влади забрати приватну телекомпанію  у її власників і передати до комунальної власності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування