Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кіровограді прокурор збив пішохода і втік

Неділя, 13 жовтня 2013, 12:33

У Кіровограді сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Мitsubishi працівника міської прокуратури, який скоїв смертельний наїзд на пішохода.

Як повідомляють "Новини Кіровоградщини" з посиланням на обласну прокуратуру, перевіркою встановлено, що учасником цієї події є працівник міської прокуратури.

Наразі співробітник прокуратури затриманий, проводяться першочергові слідчі дії.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років.

"Хід досудового розслідування у кримінальному провадженні керівництвом прокуратури області взято на контроль з метою забезпечення повного, всебічного та об’єктивного розслідування цієї справи", - зазначили у прокуратурі.

ДТП сталася на вул. Шосейній у Кіровограді 12 жовтня. Близько 4:20 автомобіль, який їхав у бік с. Соколівське, збив чоловіка приблизно 20-22-річного віку, який переходив дорогу на пішохідному переході.

Від удару пішохода відкинуло на 40 метрів, від травм, не сумісних із життям, він загинув. Автомобіль з місця ДТП поїхав, навіть не зупинившись.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування