Судді, дипломати та знайомі сина Януковича "розпиляли" 1,5 мільярди за тиждень

Неділя, 13 жовтня 2013, 16:21

З 7 по 11 жовтня оголошено результати 800 тендерів на загальну суму 2,41 мільярди гривень. 

Як повідомляють "Наші гроші" за посиланням на "Вісник державних закупівель", з вказаної суми на десять найбільших тендерів припадає 1,53 млрд. гривень.

Так, за 1,1 мільярда Вищий господарський суд України замовив будівництво комплексу адміністративних будівель Вищого господарського та Вищого адміністративного судів України у Печерському районі Києва.

За 44,98 мільйони Міністерство закордонних справ України отримає адміністративні та логістичні послуги з підготовки та проведення Міністерського засідання ОБСЄ  у Києві 5-6 грудня поточного року.

Львівська ОДА замовила у ПАТ "Аеробуд" за 70,51 мільони гривень реконструкцію обласного клінічного перинатального центру, а Львівське управління  МВС за 41,14 – в рамках Програми профілактики злочинності у м.Львові  - будівництво приміщення для себе.

Окрім того ПАТ "Донбасенерго" за 44,1 мільйони замовило у ТОВ "Будівельна компанія "Славстрой" будівництво спортивно-оздоровчого комплексу в рамках реконструкції будівлі профілакторію "Енергетик".

Вінницька міськрада за 68,15 млн. грн. планує збудувати загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів на  1200 учнівських місць.

Фото з сайта nashigroshi.org
Фото з сайта nashigroshi.org

Як відомо, ПАТ "Донбасенерго"  регулярно співпрацює з ТОВ "Будівельна компанія "Славстрой", яка зареєстрована зареєстрована у березні 2013 року Вячеславом Мазаєвим. Раніше він входив до складу засновників ТОВ "Славбуд" разом із Ігорем Бондаренком (брат нинішнього директора "Донбасенерго" Едуарда Бондаренка).

Раніше Ігор Бондаренко був партнером Віталія Бєлякова – директора компанії ТОВ "ДРФЦ" з групи Олександра Януковича, та отримав замельну ділянку по сусідству з донецькою резиденцією Януковичів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування