Держканал РФ: Євросоюз поставив Януковича перед крисоловкою

Понеділок, 14 жовтня 2013, 13:47

На телеканалі "Росія 1" в програмі "Вести недели" продовжують вести активну пропаганду проти співпраці України з Євросоюзом і дискредитацію Віктора Януковича.

Телеведучий Дмитро Кисельов у своїй передачі в недільному випуску лякав президента України "неминучої розправою" з боку Тимошенко у разі її звільнення.

"До цих пір здавалося, що президент України готовий за будь-яку ціну підписати угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі з Євросоюзом, але зараз таке враження, що якийсь холодок пробіг по його спині", - заявив Кисельов.

"Причина в тому, що угоди ще немає, а нові начальники, яких Янукович знайшов собі в Європі, вже починають віддавати йому накази. Головна вимога - беззастережно і терміново випустити з в'язниці Юлію Тимошенко", - стверджує він.

"Холодок по спині Януковича біжить тому, що опинився він перед крисоловкою. Там сир. Але звільнити Тимошенко - наче зняти з упору зубчасту скобу, яка ламає хребет", - вважає скандальний російський ведучий.

"Для Януковича це "заріз", він розуміє, що Юлю на волі йому не здолати. Тимошенко після тюрми розправиться стрімко, немов закручена пружина, і розправиться з кривдником", - лякає Кисельов.

У той же час, за словами ведучого, "в самій Європі Віктора Федоровича не ідеалізують: він потрібний тільки до моменту, поки не поставить підпис під угодою про асоціацію".

Раніше Кисельов вже заявляв, що у Януковича "Справи - ​​дрянь, лякають вже скрізь - і з Заходу, і зі Сходу, а можливості у Києва гідно зробити свій вибір все менше".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування