Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський омбудсман пропонує ввести візи для жителів країн СНД

Понеділок, 14 жовтня 2013, 14:11

Російський омбудсман Володимир Лукін пропонує ввести візовий режим з країнами СНД в рамках заходів у боротьбі з нелегальною міграцією.

Про це він заявив у понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я - прихильник введення візового режиму. Але паралельно з цим, я за те, щоб люди, які у нас живуть і сумлінно працюють довгий час, не замішані в корупції і злочинах, отримали нормальне право жити і працювати", - сказав Лукін.

За його словами, щодо нелегальних іммігрантів, які грубо порушують закони, мають вживатися жорсткі заходи.

"Відносно меншості, яка займається бозна-чим, повинні бути вжиті певні заходи, в тому числі і з виселення", - зазначив уповноважений з прав людини в РФ.

За його словами, "надалі держава повинна дуже чітко контролювати візи... має бути пріоритет у працевлаштуванні корінних жителів".

Раніше в керівництві ФМС РФ виступили проти введення візового режиму з країнами СНД, а також проти амністії для іноземців-нелегалів.

У понеділок Росспоживнагляд закрив овочеву базу в районі Західне Бірюльово Москви, де було затримано більше 1000 мігрантів.

Напередодні там сталися зіткнення учасників народного сходу з поліцією. Демонстранти вийшли на вулицю з вимогою знайти вбивцю місцевого жителя Єгора Щербакова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування