Луценко з країни тікати не збирається

Вівторок, 15 жовтня 2013, 11:45

Юрій Луценко каже, що "постійно готовий до зміни режиму утримання, але мовчати не збирається".

Так на своїй сторінці у Facebook екс-міністр МВС прокоментував інформацію про те, що донецький адвокат просить Вищий адмінсуд визнати незаконним указ про помилування Луценка.

"Поки доїхав з Івано-Франківська, на пошту прийшли десятки запитань з приводу ініціативи пана Оленцевича відправити мене назад в колонію. Дехто вже поспішив порекомендувати мені виїхати за кордон. Дехто просить притримати різку критику режиму", - написав Луценко у соцмережі.

 

"Друзі, я пам'ятаю орвелівське - "в часи загальної брехні говорити правду - це екстремізм". Ще в перші дні після звільнення я сказав, що вийшов з малої тюрми у велику. Я постійно готовий до зміни режиму утримання", - зазначив екс-міністр.

Луценко зазначив, що не збирається "мовчати про мафію, пом'якшувати слова про гангстерів при владі, а тим більше - тікати з своєї країни. І мені байдуже, чи вся ця історія - спроба забутого оленя нагадати про себе, чи це сигнал з Межигір'я".

"Я був по обидва боки колючого дроту і знаю, що треба цінувати кожен день можливості думати, говорити і робити те, в що віриш. І не варто розмінюватися на персональну ненависть. На страх. На підстраховки та компроміси", - зауважив політик.

"У мене надто багато справ. І все більше однодумців. Дякую за підтримку. Все буде по-нашому", - резюмував екс-міністр.

У вівторок адвокат Луценка Олексій Баганець заявив, що президент Віктор Янукович не порушив жодного закону, коли видав указ про помилування колишнього міністра внутрішніх справ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...