Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підтримує єдиних кандидатів від опозиції на виборах

Вівторок, 15 жовтня 2013, 19:27

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко підтримує висунення на довиборах за 5-ма мажоритарними округами до Верховної Ради єдиних кандидатів від опозиційних сил, що вже балотувалися за цими округами в 2012 році.

Про це заявив  голова політради ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк після візиту до Тимошенко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"У нас була політична заява трьох політичних сил про висування єдиних кандидатів на кожному окрузі, де влада минулого року вкрала перемогу в опозиції і Юлія Тимошенко цілком підтримує таку заяву" , - сказав він.

Голова центрального штабу "ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов, що також брав участь у зустрічі з екс-прем'єром, додав, що свою позицію Тимошенко виклала у листі, який буде оприлюднено в середу на з'їзді партії.

"У мене є лист Юлії Володимирівни до з'їзду, і його буде оголошено на з'їзді", - сказав Турчинов.

Як відомо, ЦВК визнала неможливим встановити результати виборів народних депутатів 28 жовтня 2012 року в п'яти одномандатних округах.

Верховна Рада призначила на 15 листопада повторні вибори народних депутатів у цих мажоритарних округах. Опозиція має намір підтримати на цих виборах кандидатів, яких вона висувала на чергових парламентських виборах 28 жовтня 2012 року. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування