Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не сумнівається, що у Вільнюсі щось підпишуть

Четвер, 17 жовтня 2013, 17:39

Саміт "Східного партнерства" у Вільнюсі стане підбиттям підсумків роботи України в напрямку євроінтеграції, особливо в останні три роки.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час спілкування з представниками ЗМІ у Світлогорську Донецької області, повідомляє прес-служба глави держави.

"І якщо в листопаді буде підписано такий договір, - а я не маю сумнівів, що його буде підписано, - отже, ми досягли на даному етапі мети", - сказав Янукович.

Президент зазначив, що європейські стандарти - це вимога часу.

Він нагадав, що Україна є експортоорієнтованою країною, 60% продукції якої експортується в різні країни світу. "Модернізуючи нашу промисловість, наші підприємства, ми, перш за все, ставили завдання бути конкурентоспроможними", - зазначив гарант.

Він також зауважив, що, підписавши договір про зону вільної торгівлі, Україна одразу перейде на інші умови взаємовідносин із споживачами.

"Ми отримаємо величезний ринок - 28 країн. Я впевнений у тому, що, отримавши таку можливість, ми отримаємо кращий фінансовий результат, і в обсягах реалізації продукції цей ринок відкриється абсолютно по-новому", - сказав президент.

Говорячи про відносини з країнами Митного союзу, Янукович наголосив, що, "у нас немає ніякої необхідності ці відносини погіршувати".

"У нас є необхідність їх покращувати, я думаю, ця необхідність є з двох сторін", - висловив упевненість президент.

Як відомо, Саміт "Східного партнерства" у Вільнюсі має відбутися 28-29 листопада цього року.

У четвер Анатолій Гриценко зазначав, що у порядку денному Верховної Ради немає законопроектів, які мають бути проголосовані для підписання угоди між Україною і ЄС.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...