Працівника генконсульства Польщі у Львові спіймали на контрабанді цигарок

П'ятниця, 18 жовтня 2013, 22:52

Працівник генконсульства Польщі у Львові намагався перевезти через українсько-румунський кордон 6500 пачок контрабандних сигарет.

Про це повідомили в управлінні боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Чопської митниці Міндоходів, передає державне агентство "Укрінформ"

Згідно з інформацією, інцидент трапився на митному посту "Дякове".

В зону митного контролю цього пункту пропуску в напрямку "в'їзду в Україну" по смузі руху "зелений коридор", заїхав легковий автомобіль "Фольксваген Пассат" з реєстраційним номером Республіки Польща.

Керував транспортним засобом громадянин Польщі. Він їхав з України в Румунію й подав копію документів, які вказували, що він є працівником юридичного відділу дипломатичної служби Генерального консульства Республіки Польща у Львові.

В цих документах також містилось прохання Генерального консула "сприяти багаторазовому позачерговому та безперешкодному проїзду через кордон".

При цьому, дипломатичного паспорта громадянином Польщі пред'явлено не було.

"В ході проведення митного контролю транспортного засобу були виявлені не заявлені та приховані понад 6500 пачок сигарет з акцизними та без акцизних марок України", - поінформували в управлінні.

 Факт порушення митних правил задокументовано, транспортний засіб та контрабандні тютюнові вироби затримано до рішення суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування