Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві офіс "Свободи" обмалювали свастикою. Вандалам нагадали про зламані щелепи

Субота, 19 жовтня 2013, 19:08

У суботу група з двох десятків молодиків влаштували імпровізований мітинг під офісом "Свободи" та обмалювали стіни будинку свастиками та нацистськими символами

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Олександр Аронець.

"Сьогодні вранці група з 15-20 молодиків підійшли до офісу "Свободи" і кілька хвилин вигукували, що "Свобода" - фашисти і інші всім набридлі гасла комуністів, а також обмалювали стіни будинку свастиками та нацистськими символами", - зазначив він.

Все фото - Facebook А.Аронца
Усі фото - Facebook О.Аронця
 
 
 
 

"Cкладається враження, що найбільші адепти неонацизму і є ті так звані антифашисти, які отримують неймовірне задоволення, коли промовляють слово "нацизм", чи бачать, а тим більше малюють нацистську свастику.  Шкода, що буквально за 10 хвилин вони втекли і ми не встигли їх затримати і провчити", - додав Аронець.

"Особисто для влади, пилипишинців, які ймовіро і організували таку провокацію, нагадаю – "свободівці" вже затримували і провчали провокаторів, які під будинками ловили рядових "свободівців" і ламали (їм) ребра і щелепи тощо. Після того їх вже не видно", - нагадав представник "Свободи". 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування