Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Попов натякнув, що Яценюк і Ко не демократи, а бандити

Середа, 2 жовтня 2013, 15:07

Голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов назвав події під Київрадою "політичною акцією" з "елементами кримінального бандитизму".

Про це він сказав, коментуючи бійку біля будівлі Київради, пише "УНІАН".

Голова КМДА вважає, що в Європі, куди зараз йде Україна, подібні акції неприпустимі.

"Головна умова - не порушувати закон. А дехто з організаторів акції його явно порушують, і це неправильно", - вважає він.

"Що стосується того, що відбувалося сьогодні на вулиці, моє враження таке. Політика - політикою, але це вже просто елемент кримінальної бандитизму. Коли кидають димові шашки, зривають каски з правоохоронців, б'ють людей... Це вже не демократія. Це вже бандитизм. І ті, хто влаштовує таке, мають відповідати перед законом ", - сказав Попов.

Попов також нагадав, що є рішення суду, яким робота Київської міської ради визнана легітимною до моменту обрання нового складу Київради.

"Тому і на майбутнє, і зараз міська влада і депутатський корпус будуть працювати", - заявив Попов.

У середу Київський апеляційний адмінсуд залишив без зміни рішення Окружного адмінсуду Києва, який визнав повноваження депутатів Київради.

Опозиція вважає, що Київрада після 2 червня є нелегітимною, оскільки закінчився її 5-річний термін повноважень.

Разом з тим, Окружний адміністративний суд Києва 9 серпня визнав діяльність Київської міської ради правосильною, а скликання і проведення її сесій - законним.

Депутаты от оппозиционных фракций Верховной Рады в средупришли под Киевсовет с целью заблокировать нелегитимную работу. Однако помещение совета было окружено плотным кордоном "Беркута". Во время столкновений был применен слезоточивый газ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування