Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент Чехії: Ймовірність вирішення теми Тимошенко від 0 до 100%. Янукович чекає

Понеділок, 21 жовтня 2013, 13:38

Президент Віктор Янукович прогнозує, що найближчим часом політсили внесуть на розгляд ВР законопроект про лікування ув'язнених за кордоном.

Про це він сказав журналістам в понеділок, передають Українські новини.

"Законодавство України вимагає прийняття певного закону, який би дозволяв лікуватися громадянам України (ув'язненим) за кордоном. Такий законопроект розглядається політичними силами України й найближчим часом буде внесений на розгляд Верховної Ради", - сказав Янукович.

Він ще раз нагадав, що вирішення питання лікування колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко може бути тільки в правовій площині.

У свою чергу президент Чехії Мілош Земан не зміг відповістити на запитання про його особисті прогнози, чи буде знайдено вирішення щодо Тимошенко,.

"Щодо відсотків (про ймовірність вирішення питання Тимошенко) я із упевненістю, що наближається до 100%, скажу, що від 0% до 100", - сказав він.

При цьому чеський Президент зазначив, що це питання під час зустрічі з Януковичем обговорювався, однак воно дуже педантичне і вимагає певного підходу.

Як повідомляло агентство, фракція Партії регіонів виступає за створення спеціальної робочої групи парламент, у яку ввійшли б представники всіх фракцій для розробки законопроекту із забезпечення можливості лікування за кордоном ув'язнених, що дозволить колишньому прем'єр-міністру Юлії Тимошенко виїхати для лікування за кордон.

Партія "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" наполягає на звільненні колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко шляхом помилування її Президентом Віктором Януковичем.

17 жовтня Президент Віктор Янукович пообіцяв підписати законопроект, що дозволить юридично врегулювати питання лікування Тимошенко за кордоном.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування