Під КМДА протестували проти подорожчання проїзду в метро

Понеділок, 21 жовтня 2013, 14:48

У понеділок близько 2 сотень людей вийшли на мітинг до Київської міськдержадміністрації з вимогою не підвищувати ціни на проїзд у столичному метрополітені.

Про це пише видання "Тиждень".

Акцію провів "Страйковий комітет Київський метрополітен". Організатори акції заявляють, що до протесту приєднались працівники метрополітену та пасажири.

 Фото з сайту "Тиждень"

Мітингувальники вимагали закрити всі кримінальні провадження проти керівництва Київського метрополітену, а також не допустити звільнення чинного директора КП Володимира Федоренка та скорочення персоналу метрополітену.

 Фото з сайту "Тиждень"

Раніше у столичному метро з'явилися оголошення із закликами до киян прийти на мітинг 25 жовтня о 10.00 під Адміністрацію президента з вимогою не підвищувати тарифи на проїзд в метро, не звільняти Володимира Федоренка і підвищити ціни на рекламу в підземці.

У вересні голова держінспекції з контролю за цінами Олександр Кисельов заявив, що проїзд у столичному метро подорожчає через зростання цін на електроенергію та потребу оновлення складу і обладнання.

Прокуратура Києва за результатами перевірки використання бюджетних коштів, виділених комунальному підприємству "Київський метрополітен" для будівництва Куренівсько-Червоноармійської лінії метро, встановила зловживань на 12,7 мільйона та порушила 5 кримінальних проваджень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...