Геї заявляють, що від їхнього імені готують провокації перед самітом з ЄС

Четвер, 24 жовтня 2013, 21:01

Невідомі готують провокації від імені українських представників ЛГБТ перед самітом, на якому планується підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Про це йдеться в заяві ВГО "Гей-альянс Україна", яке опубліковано на офіційному сайті організації.

"Для досягнення своїх цілей антиєвропейські сили намагаються грати на страху та нерозумінні, а цілі ці полягають в тому, щоб переконати українців у необхідності відмови від євроінтеграційного курсу", - сказано у зверненні.

"При цьому часто єдиним козирем тих, хто виступає проти зближення України з ЄС, стають "гей-страшилки" і абсолютно голослівні твердження про те, що відразу ж після підписання Угоди про асоціацію в Україні почнуть укладатися одностатеві шлюби", - уточнили у організації.

У "Гей-альянс Україна" повідомляють, що в даний час в соціальних мережах активно поширюється інформаціях про нові провокації, які будуть влаштовані в Києві вже найближчим часом.

Зокрема, ініціатива, яка називає себе "Райдужний Майдан", заявила про намір проводити регулярні акції "Янукович наш президент", починаючи з 27 жовтня.

Геї заявляють, що від їхнього імені готують провокації перед самітом з ЄС
Геї заявляють, що від їхнього імені готують провокації перед самітом з ЄС

"Всеукраїнська громадська організація "Гей-альянс Україна" застерігає: дані акції не мають ніякого відношення до ЛГБТ-руху, є провокаціями і фальшивками, образливими за своєю суттю", - сказано у заяві.

Президент організації Тарас Карасійчук офіційно заявив, що "ЛГБТ-рух у

Україні не вважає належним чинити тиск на політиків, тому до завершення листопадового саміту у Вільнюсі, на якому очікується підписання Угоди про асоціацію, ніяких акцій не планує".

У мережі "ВКонтакте" дійсно створено кілька акаунтів через які збирають людей на акції, які анонсуються як ЛГБТ. На сторінку акції, анонсовану на 27 жовтня, підписалися понад 100 осіб.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування