Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко каже, що готовий обговорювати висування єдиного кандидата

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 12:18

Глава фракції "Удар" Віталій Кличко запевняє, що все ще готовий обговорювати висування єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах.

Про це він розповів журналістам у п'ятницю, відповідаючи на питання, чи не суперечить його заява про намір балотуватися домовленостям з іншими опозиціонерами щодо єдиного кандидата.

"Одне іншого не заперечує. Ми прийдемо до питання єдиного кандидата і вирішемо, хто зможе ним стати", - сказав політик.

Кличко нагадав, що опозиціонери підписали угоду про висунення єдиного кандидата у другому турі, але він виступає за те, щоб це сталося вже у першому турі.

Крім того, він у черговий раз зазначив, що єдиним має стати кандидат із найбільшим рейтингом.

У четвер більшість проголосувала за поправки про те, що особа, яка має право на постійне проживання на території іноземної держави, вважається такою, що не проживає в Україні. Ці поправки можуть бути використані для заборони балотування Кличка на виборах президента.

Автор законопроекту Ігор Бриченко заперечує, що подавав такі поправки до законопроекту, який ухвалили.

Відповідаючи на запитання, яка розмова у нього була із колегами по опозиції після ухвалення поправки і враховуючи те, що вона була внесена депутатом від "Батьківщини", Кличко запевнив, що "підпис Бриченка на відповідному документі був сфальсифікований".

За його словами, всі необхідні документи, які свідчать про підробку проекту та порушення регламенту під час ухвалення поправки вже передані до прокуратури.

"І ми сподіваємося, що найближчим часом отримаємо інформацію. Однак, враховуючи те, що правоохоронні органи сьогодні знаходяться у президентській вертикалі є такі думки, що ці документи можуть залишитися без дії", - уточнив Кличко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування