ГПУ заявляє, що їм ніхто про фальсифікацію "поправки Кличка" не звертався

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 13:25

Генпрокуратура заперечує звернення до неї депутата Ігоря Бриченка  щодо фальсифікації подачі ним поправок, які можуть завадити Віталію Кличку балотуватися в президенти.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Генпрокуратури, передають Українські новини.

"Заяви народних депутатів про звернення до Генпрокуратури не відповідають дійсності... жодних звернення щодо яких-небудь порушень при внесенні змін до Податкового кодексу України у Верховній Раді, у відомство не надходило", - сказано в повідомленні.

Також у відомстві підкреслюють, що у разі надходження відповідних звернень до Генпрокуратури, вони будуть розглянуті відповідно до вимог чинного законодавства.

Як повідомлялося, 24 жовтня голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що Бриченко написав заяву в прокуратуру щодо фальсифікації подачі ним поправок до законопроекту №2054а.

Бриченко заперечує, що подавав які-небудь поправки до законопроекту №2054а про спрощення реєстрації й обліку платників податків, у тому числі й поправку про те, що особа, що має право на постійне проживання на території іноземної держави, вважається такою, що не проживає в Україні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування