Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія затриманого Маркова знайшла йому заміну

Субота, 26 жовтня 2013, 22:40

У ході десятого з'їзду партії "Родіна" новим головою став депутат Одеської обласної ради Вадим Савенко.

Як повідомляється на сайті партії, цю посаду Савенко обійматиме тимчасово, поки лідер "Родіни" Ігор Марков перебуває під вартою.

"Незмінним лідером, звичайно, залишається Марков. Щойно він звільниться, я з радістю передам керівництво партією в його руки. Деякі наші противники зловтішно посміхаються, що без Маркова ми всі розбіжимося, але вони цього не дочекаються. Ми оперативно відновлюємо механізм управління партією, і будемо разом продовжувати боротьбу, яку почав і продовжує Марков", - зазначив Савенко.

У ході голосування були внесені зміни до складу політради партії, до якого увійшли Сергій Бовбалан та Вадим Савенко.

Крім того в ході з'їзду були визначені кандидати, які балотуватимуться до Верховної Ради на довиборах 15 грудня.

Так, на 94 окрузі (Київська область) від "Родіни" виступить депутат Одеської облради Вадим Савенко.

На 132 окрузі (з центром у Первомайську, Миколаївська обл.) балотуватиметься депутат міськради Юрій Кривенко, а на 223  окрузі (Києв) виступить Олександр Потьомкін.

22 жовтня в Одесі Маркову було вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Йому інкримінується організація та побиття учасників пікету проти встановлення пам'ятника Катерині ІІ в Одесі у 2007 році.

У ніч на 23 жовтня його перевезли в Київ. Суд обрав запобіжний захід для колишнього нардепа Ігоря Маркова у вигляді тримання під вартою до 20 грудня. Марков сидітиме в одному з київських СІЗО, проте ще не визначено, де саме.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування