Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Закарпатті школярі готують мітинги з вимогою повернути канікули

Неділя, 27 жовтня 2013, 16:58

Після проголошення рішення про відміну канікул в Ужгороді школярі і мешканці Закарпаття заснували сторінку спротиву та вимагають повернути канікули

Як повідомляє "Закарпаття Онлайн", діти обговорюють суть проблеми, створюють відеозвернення, складають слогани ("Один, два, три, чотири - канікули по всій країні; три, чотири, раз, два - в Ужгороді їх нема!"), малюють карикатури, пишуть листівки і домовляються про те, як, де і коли їх розклеють по місту.

Також учасники "спротиву" закликають друзів прийти у понеділок, 28 жовтня, о 9:00 на площу Поштову перед будівлею Ужгородської міськради, аби змусити владу відмінити необдумане рішення.

Фото - zakarpattya.net.ua
Фото - zakarpattya.net.ua
 

Найактивніші навіть створили сайт "Ужгород Мітинг! Осінні Канікули!". Більшість користувачів ресурсу заявили про плани взяти участь в акції на Поштовій. Інші просто не підуть цього дня та у всі наступні дні до школи. Загалом до групи приєдналося вже майже 800 осіб.

МГО "Молода ініціатива Ужгорода" вже повідомила міську владу про проведення акції.

Аналогічно самоорганізовуються школярі та їх батьки в інших містах області. У  Сваляві аналогічна протестна акція відбудеться біля будівлі РДА, на 8:00 заплановано мітинг у Великому Березному, також планується мітинг у Хусті і у Виноградові.

У Мукачеві мітингу не буде, бо там канікули не відміняли, зазначає видання.

"Якщо влада не почує громадян, ужгородці погрожують донести інформацію про ситуацію напряму до президента Януковича під час його візиту на Закарпаття  30 жовтня", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, в Ужгороді через теплу погоду осінні канікули об'єднали із зимовими.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування