Донеччани заплатять 23 мільйона за дорогу до школи Ахметова і Колеснікова

Понеділок, 28 жовтня 2013, 09:12

Управління капітального будівництва Донецької міськради відремонтує дорогу до елітної школи "Григорівська", яку фінансують Рінат Ахметов і Борис Колесніков.

Про це повідомляють "Наші гроші" із посиланням на "Вісник держзакупівель".

18 жовтня за результатами тендеру міськрада уклала угоду з КП "Шляхове ремонтно-будівельне управління" на реконструкцію автодороги по вулиці Єрмощенка вартістю 22,60 мільйонів гривень.

Роботи фінансуються з місцевого бюджету і заплановані на жовтень 2013 - травень 2014 року.

Передбачається знесення дерев, розширення автодороги, будівництво ділянки автодороги, посилення покриття діючої дороги, улаштування бордюрів, покриття технологічного та пішохідного тротуару плиткою ФЕМ, встановлення автобусних зупинок і дорожніх знаків, металевих турнікетів та бар’єрних огороджень, зовнішнього освітлення, переулаштування та захист діючих комунікацій.

Вулиця Єрмощенка веде до міжнародної школи "Григорівська", акціонерами якої є група СКМ Ріната Ахметова і компанія "Укрінвест" Бориса Колеснікова. Проект оцінюють щонайменше в 15 мільйонів доларів.

Навчання коштуватиме 6-18 тисяч доларів на рік.

За інформацією місцевих ЗМІ, 14 жовтня у школі розпочався прийом документів. Перший навчальний рік тут розпочнеться у 2014 році.

Раніше Донецька міськрада виділила 6,78 мільйона на розчищення ставка, на березі якого будується школа "Григорівська".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування