Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція охороняє мера Полтави від обурених громадян

Понеділок, 28 жовтня 2013, 13:08

Міліція оточила будівлю Полтавської міської ради і не пропускає учасників мітингу, які хочуть потрапити на прийом до мера.

Про це повідомляє інтернет видання "Полтавщина".

Під стінами Полтавської міськради проходить мітинг мешканців селища Червоний Шлях.

Люди вимагають відновити убовий процес у місцевій філії 12-ої школи, розпочати ремонт "серпантину" і налагодити стабільну роботу громадського транспорту.

Вхід в адміністративну будівлю блокують співробітники міліції за підтримки бійців спецпідрозділу "Беркут". Мітингувальники стверджують, що сповіщали органи місцевого самоврядування про свою акцію.

До учасників мітингу вийшов начальник управління зверненнями громадян виконкому Полтавської міськради Ігор Верига, який пояснив, що мер Полтави Олександр Мамай (до якого пробивалися мітингувальники) зараз зайнятий і не може зустрітися з людьми. Через свого підлеглого мер міста запропонував жителям Червоний Шлях зустрітися сьогодні о 15:00.

Учасники мітингу залишилися незадоволені такою відповіддю. Вони попрямували до будівлі облдержадміністрації, щоб зустрінтися вже з головою Полтавської облдержадміністрації Олександром Удовиченком.

Як відомо, у вересні в Полтаві мітинг протесту проти підвищення комунальних тарифів переріс у штурм міськради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...