Маркова вже двічі провідувала "швидка"

Середа, 30 жовтня 2013, 09:04

Екс-депутату Ігорю Маркову двічі викликали швидку допомогу в ізолятор тимчасового утримання.

Про це повідомляє у середу його прес -служба.

"Ігор Марков страждає виразковою хворобою і холециститом, а також іншими захворюваннями внутрішніх органів. Внаслідок голодування ці хвороби загострилися", - заявив адвокат політика Олександр Казарновський.

"Однак в ізоляторі тимчасового утримання, де утримують Ігоря Маркова, немає санчастини, і медичну допомогу йому там надавати не можуть, тому за 29 жовтня йому вже двічі викликали швидку допомогу", - повідомив він.

Казарновський також висловив думку, що Маркова тримають в ІТУ для того, щоб не випустити його з-під контролю МВС.

"Слідчі ізолятори підпорядковуються пенітенціарній службі, а ІТУ перебувають у віданні МВС. Тому в МВС не хочуть переводити Маркова з ІТУ, так як там його простіше контролювати", - заявив адвокат.

22 жовтня о Одесі Маркову було вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу - хуліганство.

Йому інкримінується організація та побиття учасників пікету проти встановлення пам'ятника Катерині ІІ в Одесі в 2007 році. У ніч на 23 жовтня він був відправлений до Києва.

23 жовтня суд обрав запобіжний захід для Маркова у вигляді утримання під вартою до 20 грудня. Марков буде сидіти в одному з київських СІЗО, проте ще не визначено, де саме.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News