Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клименко планує забирати із кишень українців 25 мільярдів щорічно

Середа, 30 жовтня 2013, 15:51

Міндоходов розраховує на додаткові надходження до 20-25 мільярда гривень від впровадження загального декларування доходів.

Про це заявив міністр доходів і зборів Олександр Клименко, пишуть "Коментарі".

"Що стосується цифр, які ми сподіваємося отримати завдяки цьому, то це буде не менше 20-25 мільярдів гривень. Чи не менше. Але це песимістичні розрахунки", - повідомив він.

За словами глави Міндоходів, додаткові податкові надходження від введення загального обов'язкового декларування доходів громадян дозволить у майбутньому знизити ставку єдиного соціального внеску.

"Я впевнений, що введення загального декларування доходів дасть можливості та ресурси для наступного кроку щодо зниження ставок податку не єдиний соціальний внесок", - зазначив міністр.

При цьому Клименко підкреслив, що Міндоходов вже розробило концепцію впровадження загального декларування доходів, але до кінця поточного року вона буде проходити громадське обговорення.

"Ми можемо сьогодні говорити, що цей механізм ми повинні впровадити, зробити ці необхідні кроки для того, щоб у нас був ресурс і були необхідні можливості для зниження ставки податку", - уточнив глава Міндоходів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування