Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Свободівці принесли ФІФА націоналістичну символіку на вивчення

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 22:05

Народні депутати від "Свободи" передали до ФІФА літературу про українську націоналістичну символіку, щоб вирішити конфлікт.

Про це в ефірі "Шустер.Live" повідомив депутат Олексій Кайда.

"Сьогодні Ігор Мірошниченко і Андрій Ільєнко перебували в Цюріху і передали англомовну літературу про українських героїв, українську символіку. Вони пообіцяли за тиждень нашим депутатам дати свої висновки", - сказав депутат.

На питання, чи потрібен Україні закон про заборону використання фашистської символіки, кайда заявив, що "в тих радах, де "Свобода" має якийсь вплив, було ухвалено рішення про заборону комуністичної і нацистської символіки на території цих громад".

"У нас заборонено використання символіки фашизму. Не заборонено, але треба заборонити символіку комунізму – бо це однакові злочини. Тому зараз питання не в наявності закону, а в виконанні його", - відповів на це ж питання Арсеній Яценюк.

Як відомо, за дії українських фанів на матчі збірної України з Сан-Марино ФІФА покарало збірну нашої держави проведенням матчів без глядачів. Через розгляд апеляції України матч зі збірною Польщі все таки пройде за присутності вболівальників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...