Суркіс радить фанатам носити його портрет на стадіон замість Бандери

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 22:58

Почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс радить замість футболок із зображенням Степана Бандери носити футболки з його обличчям.

Про це він заявив у п'ятницю, відповідаючи на запитання журналістів 5 каналу про носіння уболівальниками зображення Бандери на одязі під час футбольних матчів.

"Скажіть мені, будь ласка, а ви без цього не можете прийти на стадіон? Ну, візьміть - у вас є мати, батько, сестра, брат ? Ну, я вам подобаюсь? Давайте, я вам футболку дам зі своїм обличчям", - сказав він, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, Дисциплінарний комітет Міжнародної федерації футболу на засіданні 27 вересня заборонив збірній України грати на стадіоні "Арена-Львів" до закінчення відбіркового турніру на Чемпіонат світу 2018 року в Росії включно.

Дисциплінарний комітет ФІФА ухвалив своє рішення на підставі рапортів арбітра та інспектора матчу Україна - Сан-Марино, який відбувся 6 вересня у Львові, а також доповіді спостерігача організації FARE про расистські і дискримінаційні прояви, які, на його думку, допустили місцеві вболівальники, "вивішуючи неонацистські знамена, імітуючи крики і жести мавп, а також демонструючи нацистське вітання".

Натомість депутати від "Свободи" передали до ФІФА літературу про українську націоналістичну символіку, щоб вирішити конфлікт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування