У людей склався образ "свободівця" як ангела з крилами - депутат

Понеділок, 7 жовтня 2013, 13:52

Кількість компромату на членів партії "Свобода" у пресі прямо пов'язана із зростанням популярності політсили.

Про це заявив заступник лідера парламентської фракції "Свобода", народний депутат Андрій Мохник в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ".

Депутат заявив, що компромат на "свободівців", який з'являється у ЗМІ останнім часом, "свідчить про те, що підтримка партії росте, і це лякає режим".

"Якщо уважно вчитатися і вдивитися в ці "сюжети", то все стає ясно. Пишуть, наприклад, що Олег Тягнибок живе "у лісопарковій зоні на березі мальовничого озера Вирлиця". Кияни розуміють, що назвати територію біля сміттєспалювального заводу в Дарницькому районі "райським куточком" дуже важко. Але інші цим фантазіям вірять", - зазначив він.

"Така ж ситуація з телесюжетом про "будинок Тягнибока". Анонсували і весь час в програмі говорили про скандальне будівництво у заповіднику. У сюжеті 10 раз показали табличку "заказник" і раз 40 назвали прізвище Тягнибок. Але насправді показали недобудований будинок не у заповіднику і навіть не в заказнику, а поруч, але, головне, він не належить Тягнибоку", - запевнив Мохник.

"Або, наприклад, про Ігоря Кривецького пишуть, що він нібито працює з Дмитром Фірташем. Бо його родичі володіють 5% компанії КАН, якій належить ТРЦ "Арена-Сіті", а інші 95% належать компанії, яку заснувала фірма, заснована кіпрським офшором BOVALON, який у свою чергу належить Group DF", - перерахував він.

"Так, але ці 5% були куплені у приватної особи, а не у Фірташа. Треба було дізнатися, у кого на руках інші 95%, тобто перевірити весь ланцюжок офшорів. І з таких маніпуляцій роблять "сенсації", - підсумував депутат.

"Хоча, напевно, ми й самі причетні до того, що у людей склався образ "свободівця" як якогось ангела з крилами. Насправді ми звичайні люди", - запевнив Мохник.

"І пильну увагу до нас тільки тому, що ми займаємося політикою. Так і оцінювати нас потрібно за наші політичні рішення і дії, їх відповідність нашої партійної програми і відсутність "тушок", - підсумував "свободівець".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...