Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Закон Лабунської не має шансів бути ухваленим без поправок - ПР

П'ятниця, 1 листопада 2013, 19:55

Депутат від Партії регіонів Інна Богословська заявила, що законопроект депутата Анжеліки Лабунської щодо лікування засуджених за кордоном не може бути ухвалений Радою без поправок.

Про це вона заявила в ефірі Шустер Live.

"Цей законопроект не має жодних шансів бути ухваленим без поправок та змін", - сказала Богословська.

Водночас депутат від КПУ Олександр Голуб заявив, що його фракція "навряд чи буде підтримувати даний законопроект", хоча остаточно буде визначатися на початку наступного тижня.

Як відомо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що парламентська опозиція має "негайно і без внесення поправок" проголосувати за законопроект Лабунської.

31 жовтня спостерігачі від Європарламенту екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський та колишній президент Європарламенту Пет Кокс заявили, що вважають законопроект депутата Анжеліки Лабунської найбільш оптимальним для досягнення консенсусу в питанні лікування засуджених за кордоном.

22 жовтня Лабунська внесла до Верховної Ради законопроект про можливість лікування засуджених за кордоном у разі, якщо за рік безперервного стаціонарного лікування в лікарні за межами установи пенітенціарної системи ув'язнений не досяг повного лікування.

Цим же документом вона пропонує, щоб суд одночасно прийняв рішення про звільнення такої особи від покарання через хворобу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування