Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Тимошенко закликала опозицію негайно прийняти закон Лабунської

П'ятниця, 1 листопада 2013, 13:12

Парламентська опозиція має "негайно і без внесення поправок" проголосувати за законопроект Анжеліки Лабунської про лікування ув'язнених за кордоном.

Про це йдеться у заяві екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яку 1 листопада біля ЦКЛ № 5 у Харкові оприлюднив її захисник Андрій Кожем'якін, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Прошу депутатів парламентської опозиції без будь-яких поліпшень і поправок, без жодних дискусій і суперечок, невідкладно реалізувати пропозиції Кокса-Кваснєвського і негайно загалом проголосувати у Верховній Раді за законопроект пані Лабунської", - йдеться у заяві.

Також Тимошенко наголошує на необхідності "відкласти той законопроект опозиції, що передбачає мою політичну реабілітацію, звільнення і повернення громадянських прав".

У своїй заяві Тимошенко зазначає, що відповідний законопроект, запропонований опозицією, "передбачає найбільш повне виконання вимог і критеріїв Євросоюзу".

"Але зараз нам всім необхідно діяти заради європейського майбутнього найшвидшим і найреалістичнішим шляхом, незважаючи на особисті інтереси і амбіції", - зазначила екс-прем'єр.

Як відомо, раніше Арсеній Яценюк і Олександр Турчинов заявили, що опозиція вимагає розглянути 2 листопада у парламенті законопроект Лабунської щодо лікування засуджених за кордоном  першим питанням порядку денного.

Також на користь цього проекту опозиція відмовляється від проекту лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока про заборону вибіркового правосуддя та зняття перешкод до підписання Угоди про асоціацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування